vrijdag 30 april 2021

Thema: Bloemen voor mama!

In de Julesklas zat Jules maandag al klaar met een schopje, gieter, bloempotjes, aarde, ... We vroegen ons af wat hij daarmee van plan was... Bloemetjes planten natuurlijk! Voor zijn allerliefste mamaatje. We keken ook naar een poppenspelletje over de bloem en de bij... De bij wou een beetje nectar nemen van de bloem... Om lekkere honing te maken, mmm! We gingen dan ook eens een kijkje gaan nemen naar het bijenhotel bij ons op school. Ook gingen we op zoek naar bloemetjes bij ons op school. Zooooveel mooie bloemen, in zooooveel verschillen kleuren en geuren! 

Ook in de Bumbaklas leerden ze over de bloemetjes! Bumba zat ook al helemaal klaar om bloemetjes te planten samen met de kindjes! Nu nog even geduld tot ze groeien en bloeien... Ook mochten we hele leuke spelletjes met bloemen spelen in de klas.  

Binnenkort is er ook een hele speciale dag voor onze mama's... Moederdag! Wij bereidden ons deze week al voor op die bijzondere dag... We begonnen al aan ons cadeautje en zijn volop bezig met het oefenen van ons moederdagversje! Maar ssssssst, we verklappen nog niets hoor :-) 

Volgende week nog meer van dat!! 

Maandag is er groot feest in de Bumbaklas, want Romeo wordt 3 jaar!!! 

Dinsdag is er ook groot feest in de Julesklas, want Eefje wordt dan 4 jaar!!! 

Tot maandag en fijn weekend! 

Groetjes, 

juf Annelies, juf Liesbeth, juf Kimberly en juf Joke, 

Jules & Bumba


                       Julesklas                                                                Bumbaklas                                                                         


               

Geen opmerkingen:

Een reactie posten