vrijdag 23 april 2021

Hiep hiep hoera voor Mathis en Robbie!

 Hiep hiep hoera! Mathis en Robbie waren allebei jarig in de paasvakantie. Mathis werd 5 jaar en Robbie werd 4 jaar. Dit vierden we maandag in de klas. En dat deden we natuurlijk buiten in het mooie lentezonnetje.

Robbie mocht vier kaarsjes uitblazen en Mathis mocht er 5 uitblazen, terwijl wij zongen voor hun. Ook mochten ze een ballonnetje kiezen. Hiermee speelden ze eventjes met een vriendje, Alexander en Hailey, in de gang, terwijl Emiel en Eefje de verjaardagskronen heel goed verstopten buiten. Ze zochten en zochten, ... En plots vonden ze de kronen achter de boom en in de grote tractorband. Goed gevonden!!

Robbie en Mathis maakten elk de taart met de potjes en zetten er de feeststokjes op. Ook mochten ze kiezen tussen enkele spelletjes die we zouden doen voor hun verjaardag. Mathis koos voor een filmpje op de computer en Robbie koos voor de fanfare. Wat was dat leuk :-) 

Robbie bracht lekkere cakejes mee en Mathis bracht een zakje vol met leuks en chipjes en appelsap om te aperitieven! Mmmmmm, lekker! Dank je wel voor al dat lekkers, Robbie en Mathis!

Foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten