vrijdag 23 april 2021

De Julesklas en de Bumbaklas :-)

 Deze week mochten we zeven nieuwe vriendjes verwelkomen! Noor, Sam, Kobe, Bas, Thibo, Maurice en Vince. Zij mochten naar de Bumbaklas bij de andere Bumbatjes. Wat deden ze dat allemaal suuuupergoed! Ze mochten al hun heen-en-weermapje en knutselzak versieren en hun verjaardagskroon maken. We zijn blij dat we er nieuwe, flinke, leuke vriendjes bijhebben in de Bumbaklas :-) 

We kregen ook al onmiddellijk leuk nieuws van onze nieuwe vriend Bas: Hij wordt grote broer! Proficiat :-) 

De Juleskes mochten dan samen in de Julesklas spelen. Daar maakten we kennis met twee nieuwe hoekjes: De computerhoek en de vernieuwde buitenhoekjes. Gelukkig scheen de zon deze week heel veel, dus konden we heel veel buiten spelen! 

Maandag vierden we de verjaardag van Mathis en Robbie (zie apart blogbericht) en mochten we ook smullen van Amelia haar cakejes als traktatie voor haar verjaardag van tijdens de paaspauze. Woensdag mochten we ook een leuk gek melkbrikje meenemen naar huis als traktatie van Viktor die ook jarig was tijdens de paaspauze. Dankjewel lieve vriendjes voor al dat leuks en lekkers!! 

Volgende week zullen we wat meer leren over de bloemetjes en de bijtjes/vlinders. Ook is het binnenkort een heeeeeeele speciale dag... een dag waarop alles mag... Moederdag! We zullen het dus ook hebben over onze allerliefste mamaatjes en knutselen ook al een leuke verrassing voor hen. Spannend... :-D 

Jullie mogen gerust een leuke foto van mama en kindje meebrengen naar de klas, zo kunnen de kindjes eens vertellen over hun allerliefste mama. 

NIET VERGETEN: Maandag GEEN school!

Fijn weekend en tot dinsdag! 

Groetjes, 

juf Annelies (julesklas), juf Liesbeth en juf Kimberly (Bumbaklas) en juf Joke 

Jules en Bumba


                                   Julesklas                                                                Bumbaklas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten