vrijdag 26 februari 2021

Deze week verwelkomden we drie nieuwe vriendjes: Alixe, Marthe en Ellie, drie flinke meisjes! En ook voor juf Kimberly was het de eerste dag bij ons op school maandag. Wat deden ze dat allemaal zo goed!! 

We werkten deze week eens zonder thema... Om de nieuwe vriendjes te laten wennen aan de klas, klasvriendjes en aan de juffen. En met dat mooie weer konden we natuurlijk heel veel buiten spelen!!!! :-) 

We mochten ook Linde en César in de bloemetjes zetten deze week want zij werden grote zus en grote broer!!!! Linde kreeg op 14 februari een broertje Lucas. César kreeg op 23 februari een zusje, Suzan. Proficiat!!! :-) 

Naar aanleiding van dit leuk nieuws en omdat er nog enkele kindjes binnenkort een broertje/zusje in de armen mogen nemen, zullen we volgende week starten met het thema 'Baby'! 

Graag zouden we een raadspelletje doen met de babyfoto's van de kindjes, daarom zouden we willen vragen of het mogelijk is om een babyfoto van jullie zoon/dochter te laten meebrengen naar de klas. 

Ook zouden we graag op wieltjesdag (donderdag) eens gek doen... De kindjes mogen dan in de plaats van hun fiets, een buggy/poppenwagen (met OF zonder pop) meebrengen naar school! Dit is natuurlijk geen verplichting! Een fiets meebrengen kan en mag ook nog altijd! :-) 

Tot maandag en fijn weekend! 

Groetjes, 

juf Annelies, juf Liesbeth, juf Joke, juf Kimberly, Jules en Bumba

Foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten